Ferro-Sped 2000 Kft. - Fuvarozó és Szállítmányozó Kft
 
 
 
   
HÍRFOLYAM
 
Oktatással indult az év
2019. JANUÁR
Egy közös, ebéddel egybekötött oktatással indítottuk az új évet itt a Ferro-Sped-nél!

A telephelyen kialakított 70 fős előadóterem adott otthont az évértékelő és évnyitó megbeszélésünknek, amit a vezetői és HR összefoglalón túl vendégelőadók is színesítettek. A két napos programra két részletben vártuk a munkatársakat.

Dobos Gábor munkavédelmi, tűzvédelmi témában oktatta a sofőrjeinket, dolgozóinkat, míg Dobrocsi Norbert tahográf ismeretek és rakomány rögzítés tárgyában adott új információkat. A DAF képviseletében Olasz Gábort és kollégáját Váradi Csabát hallgattuk meg, akik fogyasztás optimalizálásról és az új autók speciális ismereteiről beszéltek.

A szorgos tanulást és felkészülést az új évre egy közös ebéd zárta, amelyet a műhelyben megterített asztalok mellett fogyasztott el a társaság...
Karácsony
2018. DECEMBER
Minden kedves látogatónknak, meglévő és jövendőbeli ügyfelünknek, partnerünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk a Ferro-Sped 2000 Kft. minden dolgozója nevében!
 
Éjszakai óriásfuvarok
2018. DECEMBER
Egy kis bepillantást nyerhettek egy üzemcsarnok építésének kulisszái mögé azok, akik Újhártyán közelében találkoztak az elmúlt három hétben a Ferro-Sped szerelvényeivel. Nem mindennapi látvány volt, ahogy a munkatársaink minden este négy külön-külön egy-egy hatalmas betonelemmel megrakott járművel indultak útnak a Rehau épülő üzemcsarnoka felé.

Az egyes szerelvények 39 méter hosszúra nyúltak. Az ilyen hosszú rakomány esetén nem csak a járművezető felelőssége, hogy pontosan és biztonságosan elérjen a szállítmány a célhelyre, hanem egy csapat dolgozik a fuvarokon.

A körforgalmak és a szűkebb kereszteződések bizony nem egyszerűen teljesíthetőek egy közel negyven méterre nyúló szerelvénnyel, így ilyenkor szakkísérőink útzár mellett, külön távirányítóval segítenek a sofőröknek, hogy biztonságosan elforduljanak.

Az ilyen mega elemek szállítása felelősségteljes munkát követel a cég legprofibb alkalmazottjaitól, és mi büszkék vagyunk rá, hogy a Ferro-Sped munkatársai sikerrel oldották meg ezt a feladatot is.

Nézzétek meg a képes és videós beszámolónkat a szállításról!
Karácsonyi ajándékfuvar
2018. DECEMBER
Mint mindenkinek, a december nekünk is az ajándékozásról és a segítségnyújtásról szól. Ilyenkor mi is azon törjük a fejünket, hogy hogyan járulhatnánk hozzá ahhoz, hogy mindenkinek szép legyen az ünnepe. Ez volt a legkedvesebb szállítmányunk az évben!

Idén a Vitafort Kft.-vel karöltve gyűjtést szerveztünk, hogy minél több olyan tartós élelmiszert, kinőtt, de jó állapotban levő ruhát, cipőt, játékot tudjunk összeszedni, amelyet tovább tudunk ajándékozni az arra rászorulóknak. Nagy örömünkre a saját dolgozóink, partnereink és a környékbeliek, illetve a Vitafort Kft. és az ő munkatársaik is nagy lelkesedéssel vágtak bele a gyűjtésbe, így egy kamiont meg tudtunk pakolni az összegyűlt tartós élelmiszerrel, ruhaneművel és játékkal.

Ezzel a csomaggal indultunk el a Mikulásgyárba, hogy átadjuk a manóknak az adományunkat, hogy azok olyan családokhoz jussanak el, akiknek nagy szükségük van erre a támogatásra, hogy szebb legyen karácsonyuk. Nagy élmény volt számunkra a Mikulásgyár nyüzsgése, és hogy láttuk, hogy mennyien segítenek. Örömünkre szolgált, hogy ehhez mi is hozzájárulhattunk!

Köszönjük a támogatás és a sok felajánlást a családok nevében is!
Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek!
Mikulás
2018. DECEMBER
Idén se múlhatott el úgy a Mikulás napja, hogy egy jó kis batyus munkaebéddel meg ne ünnepeltük volna...
HIRDETMÉNY - "MERT ADNI JÓ!"
2018. NOVEMBER
Kedves Adományozók! Kedves Kollégák!

A közelgő KARÁCSONYI ÜNNEPEK alkalmával gyűjtést szervezünk a Magyarországon élő rászoruló családoknak.

Amennyiben Neked is kedved támadna részt venni ebben a nemes ügyben és szeretnél Te is velünk együtt segíteni a rászorulóknak, szívesen fogadjuk adományaidat tartós élelmiszer, kinőtt, de jó állapotban levő ruha, cipő, játék formájában. Gyűjtésünk november 30-ig tart. A felajánlásokat munkaidőben a munkaügy várja, munkaidőn kívül pedig a műhely veszi át.

További információ az alábbi elérhetőségeink egyikén:

- Raduly Georgina: 0036 (30) 440-1995
- dr. Szentpéteri Ildikó: 0036 (30) 688-4600
Kéményelemek szállítása
2018. NOVEMBER
Megbízatásunk ezúttal a Szlovákiában található Kassa városából indult és egészen Romániáig vezetett. Húsz méter feletti szerelvényeinkkel méretes kéményelemeket kellett elszállítanunk a Craiovában található erőműbe...
Hivatalos "DAF" fotózás I.
2018. OKTÓBER
A pár évvel ezelőtti nagy DAF beszerzésünkhöz hasonlóan ezúttal is lehetőség nyílt egy hivatalos fotózásra. Első összeállításunk helyszíne mi más is lehetett volna, mint a Ferro-Sped 2000 Kft. impozáns irodaházának előtere, a középpontban pedig az új DAF tehergépgépjárművek, valamint Suhajda Tamás ügyvezető igazgatónk, aki a márkaképviselet képviselőitől ünnepélyes keretek között vehette át a képzeletbeli kulcsot...

Teljes galéria (Facebook)
Hivatalos "DAF" fotózás II.
2018. OKTÓBER
Második galériánkban a már munkába állt új DAF tehergépjárműveink telephelyi környezetükben láthatók...

Teljes galéria (Facebook)
Hivatalos "DAF" fotózás III.
2018. OKTÓBER
A fotózáson szerencsére lehetőség nyílt közúti körülmények között is lencsevégre kapni a Ferro-Sped 2000 Kft. megújuló DAF flottájának pár tehergépjárművét...

Teljes galéria (Facebook)
Hivatalos "DAF" fotózás IV.
2018. OKTÓBER
A precíz, pontos munkavégzés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az igényes megjelenésre is, ennek megfelelően járműveinknek nem csupán a tankoló részlegnél, hanem a kamionmosónál is gyakorta jelenésük van...
Hivatalos "DAF" fotózás V.
2018. OKTÓBER
Záró galériánkban (némileg rendhagyó módon) az új DAF szerelvényeknek csupán epizódszerep jut. A főszerepben ezúttal egy Mercedes-Benz tehergépjármű és a Steel-Transz Kft. dolgozói állnak...
Csapatépítő tréning 2018
2018. SZEPTEMBER
Ha szeptember, akkor Ferro-Sped csapatépítő tréning. Az idei ősz sem telhet el az immáron hagyományosnak mondható őszi céges összetartás nélkül. Dolgozóink ezúttal a Balaton felvidéken tölthettek el cégvezetésünkkel karöltve egy élményekben gazdag hétvégét.

A program (ahogy az elmúlt években már megszokhattuk) ismét elég színvonalasra sikeredett. Delegációnk a tapolcai tavasbarlangban tett látogatását követően Badacsony felé vette az irányt, ahol egy finom ebéd várta őket a Kisfaludy emlékházban. A délutáni órákban egy kiadós sétára nyílt lehetőség Tihanyban, majd következhetett az utolsó célállomás, Balatonfüred. A vacsorához természetesen jó bor is dukál, így az esti program hol máshol, mint egy borászatban ért véget.

A tartalmas programokkal és új impulzusokkal teli hétvége következtében alighanem még inkább összecsiszolódott kis csapatunk, ez pedig minden bizonnyal a Ferro-Sped 2000 Kft. hasznára lesz a munkás, szürke hétköznapokon is.
 
Autóalkatrész gyártó üzem épül Újhartyánban
2018. SZEPTEMBER
Jelen megbízatásunk során az Újhartyánban létesülő monumentális autóalkatrész gyártó üzemhez szállítottunk betonelemeket. A világ legnagyobb autógyárainak beszállítója, a REHAU-Automotive a világ egyik legmodernebb létesítményét fogja megalkotni Dabas városától nem messze. A beépített terület nagysága 63 ezer négyzetméter, a tervek szerint a beruházással több, mint 700 új munkahely jön majd létre. A munkálatok a 2019 áprilisában fejeződnek majd be...
DAF Hungary
2018. SZEPTEMBER
Ezúttal 42 DAF XF 480 Space Cab nyerges vontatót szerzett be a dabasi Ferro-Sped 2000 Kft. A 125 szerelvényt üzemeltető cég profiljában túlméretes áruk szállítása játssza a főszerepet, a vontatók közül pedig félszáz már DAF XF típusú.

"A DAF nyújtja a leghatékonyabb, legrugalmasabb és leginkább ügyfélbarát szerviztámogatást. Az új XF-ek három hónapja dolgoznak a flottánkban, és a kezdeti tapasztalatok alapján 1,5-2 literrel kisebb az átlagos üzemanyag-fogyasztásuk, mint elődeiknek" - nyilatkozta Suhajda Tamás, a Ferro-Sped 2000 Kft. ügyvezető igazgatója.
Sok boldogságot!
2018. AUGUSZTUS
Ezúttal egy igazi örömhírrel szolgálhatunk. Suhajda István kollégánk 2018. augusztus 25-én házasságot kötött párjával, Balázs Dórával. Tapasztalt szakkísérőnk már több, mint tíz éve cégünk kötelékében áll, így nem is lehetett kérdéses, hogy az esküvői menetet a Ferro-Sped 2000 Kft. járművei vezetik fel. Gratulálunk az ifjú párnak!
Országos Kamionos Találkozó - Hajdúszoboszló
2018. AUGUSZTUS
Az idei évben augusztus 10 és 12. között került megrendezésre a VII. Országos Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó és Drift bemutató. A három napos rendezvényen természetesen mi is képviseltettük magunkat. A hangulatra most sem lehetett panasz, ismét változatos programokkal készültek a szervezők, az élő koncertek és családi programok mellett kamionos gyorsulási versenyeket és Drift bemutatókat is láthattak az ott egybegyűltek...
Image Film 4 (2018)
2018. JÚLIUS
Egy újabb Ferro-Sped "IMAGE FILM", amely a 2018-as esztendőben már a második. Az előző alkotásra is büszkék voltunk, de úgy véljük, a mostanival sikerült még egy szintet előre lépnünk a reklám és közösségi média terén. Egy még komplexebb, még profibb videó összeállítás sikerült létrehoznunk, ami nem csupán jelenlegi és leendő partnereinket szólítja meg, hanem azokat is, akik sofőrként dolgoznak vagy szeretnének elhelyezkedni a közeljövőben, esetleg pont a Ferro-Sped 2000 Kft. kötelékében...
Tovább bővült flottánk
2018. JÚNIUS
Egy 551 lóerős (405kW) V8-as erőforrással rendelkező Mercedes-Benz Actros 4155 típusú nyergesvontatóval bővült gépjármű flottánk. A vontató természetesen nem önmagában, hanem a vele együtt érkező trailerrel együtt áll majd a Ferro-Sped 2000 Kft. szolgálatába...
Monor helyett Monok
2018. JÚNIUS
Székesfehérvárról indult utunk és egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei községben kötöttünk ki végül, név szerint Monokon. Megbízatásunk szerint egy szintén nem mindennapi FREMA gyártmányú francia kukorica címerező gépet kellett épségben eljuttatnunk a megrendelőnk által megadott telephelyre...
Kezdődhet az aratás
2018. JÚNIUS
Egy újabb mezőgazdasági gépszállítás. Utunk ezúttal Komáromból Szerencsre vezetett. Rakományunk egy rendkívül impozáns látványt nyújtó CX szériás New Holland kombájn volt. A CX8.70-es típusjelzéssel megáldott gépet egy 8700 köbcentiméteres, common rail befecskendező rendszerrel működő motor hajtja, 374 lóerős maximális teljesítményével pedig minden bizonnyal új gazdája is maradéktalanul elégedett lesz. Ami viszont számunkra jóval fontosabb, hogy a kombájn időben és épségben a célállomásra ért, így mi mást fűzhetnénk még hozzá a történethez, minthogy indulhat az idei aratás...
Polaris Projekt
2018. JÚNIUS
Ezúttal egy valóban különleges megbízatásban lehetett részünk. Egy ritkaságnak számító magyar tengeralattjárót kellett Mosonmagyaróvárra elszállítanunk. A katonai kinézettel rendelkező, SR93H jelzésű Polaris Delta a hétvégi Szent László Napok 2018 rendezvényen került kiállításra...
Ferro-Sped Kupa 2018
2018. MÁJUS
A tavalyi évhez hasonlóan idén is megtartotta az immáron hagyományosnak is nevezhető tavaszi kispályás labdarúgó tornáját az Ferro-Sped 2000 Kft. A rendezvény otthonául ezúttal is az FC Dabas (minden igényt kielégítő) Sportkomplexuma szolgált. A körülmények és a körítés mellett természetesen a hangulatra sem lehetett panasz. A nyolc csapat részvételével megrendezett kupát végül az idősebb Suhajda Tamás fémjelezte Steel-Transz hódította el az MKB Euroleasing/MKB Bank csapata elől...

VÉGEREDMÉNY

1. Steel-Transz Kft.
2. MKB Euroleasing és MKB Bank
3. ASA Építőipari Kft.
4. Ferro-Sped 2000 Kft.

Gólkirály: Fogarasi Zsolt (MKB)
Legjobb kapus: Kostyova Patrik (ASA)
Steel-Transz (1. hely)
MKB (2. hely)
ASA (3. hely)
Németország felé félúton
2018. MÁJUS
Egy méretes dimenziókkal rendelkező szállítmányunkkal ismét Németország felé vettük az irányt. A képeken látható 5 méter széles és 20 méter hosszú acélszerkezeti elem útját ezúttal Suhajda István szakkísérőnk örökítette meg...
Image Film 3 (2018)
2018. ÁPRILIS
Újabb felvonásához érkezett a Ferro-Sped "IMAGE FILM" sorozata. Az eddigi céges bemutatókhoz képest most egy konkrét túlméret projekt szerepel a középpontban. Ezúttal a nemrégiben már közzétett vasúti pályaelemek szállítását örökítettük meg egy remekbe szabott mozgóképes alkotással. A különleges kamera megoldásoknak és drónos felvételeknek köszönhetően ismét egy teljesen egyedi perspektívából mutathatunk meg cégünk sokrétű szolgáltatásai közül egyet, ami enyhén szólva sem tekinthető átlagosnak...
Vasúti pályaudvar elemek szállítása Tirolba
2018. ÁPRILIS
Ezúttal egy jelentős túlméret szállítási projekt első állomásáról közölhetünk némi képes beszámolót. Jelen megbízatásunkban 20 méter hosszú és 5,6 méter széles vasúti pályaudvar elemeket kellett a megrendelőnk ausztriai célállomására elszállítanunk. Két szerelvénnyel vágtunk neki az útnak, melyeknek hossza egyenként elérte a 24 métert. A projekt ezzel még közel sem ért véget, ugyanis még további 3 acélszerkezeti elem épségben való leszállításáról kell gondoskodnunk a közeljövőben...
 
Megújuló DAF flotta a láthatáron
2018. ÁPRILIS
Örömmel jelenthetjük, hogy Suhajda Tamás cégvezetőnk a közelmúltban pontot tett egy nagyszabású gépjármű beszerzési projekt végére. A Ferro-Sped 2000 Kft. idén nyáron gépjármű flottájának nagy részét megújítja. DAF járműveink közül 34 kerül majd leadásra és helyettük 38 darab vadonatúj DAF XF 480 nyergesvontatóval bővül majd gépparkunk.

Az egyedileg megrendelt járművek jelenleg még gyártás előtt és alatt állnak, előreláthatólag a nyár folyamán kerülnek majd (folyamatosan) átadásra. A vontatók olyan kényelmi extrákkal lesznek felszerelve, amik eddig nem voltak jellemző tartozékai járműveinknek...
 
 
0036 (29) 564-085
www.ferrosped.hu
 
transport@ferrosped.hu
facebook.com/FerroSped2000Kft
 
/
/
Ferro-Sped 2000 Kft - Minden jog fenntartva