Ferro-Sped 2000 Kft. - Fuvarozó és Szállítmányozó Kft
 
 
 
   
TEVÉKENYSÉGÜNK
 
BELFÖLDI ÉS NEMZETKÖZI ÁRUSZÁLLÍTÁS
Áruszállítással és spedícióval foglalkozó cégünket Suhajda Tamás, mint egyéni vállalkozó indította el 1 db saját szerelvénnyel. Mottónk téziseit követve elértük, hogy jelenleg 120 db saját járműszerelvénnyel állunk megrendelőink szolgálatába. Fuvarjaink 60%-át Magyarország területén belül végezzük.
Fő profilunk:
-
előre gyártott betontermékek
-
acélszerkezetek 
-
különböző építőanyagok 
-
acéltermékek
Az építőipari szállításokon kívül egyre nagyobb számban végzünk Hűtős szállításokat.
 
SPECIÁLIS ÁRUSZÁLLÍTÁS
Cégünk az ezredforduló után kezdett speciális szállítási ágazattal foglalkozni, ami jelenleg a munkáink 40%-át teszik ki, bel- és külföldön egyaránt. Speciális flottánkkal vállaljuk akár 38 méter hosszú, és 6 méter széles elemek elszállítását is.
 
SPEDÍCIÓS SZOLGÁLTATÁS
Partnereink belénk fektetett nagyfokú bizalma miatt vált szükségessé spedíciós részlegünk elindítása. Így továbbra is megrendelőink minden igényét teljes körűen ki tudjuk elégíteni.
 
JÁRMŰKÍSÉRŐI SZOLGÁLTATÁS
Túlméretes járművek kísérését vállaljuk 6 gépjárműből álló kísérő flottánkkal. A járművek minden  tartozékkal fel vannak szerelve, szakkísérőink és kísérőink pedig a szükséges engedélyekkel és több éves tapasztalattal rendelkeznek.

Érdeklődés esetén a www.ferrosped.hu "AJÁNLATKÉRÉS" menüpontunk alatt a "Járműkísérői szolgáltatás"-t kiválasztva küldje el kérését, és a lehető leghamarabb választ adunk Önnek vagy az "ELÉRHETŐSÉGEINK" menüpont alatt Varga Tibor kontaktjainak egyikén kérhetnek segítséget.
 
SZERVIZ
Dabasi telephelyünkön saját, 4 db aknával rendelkező tehergépkocsi szervizt és mosót üzemeltetünk. Saját gépjárműveink javításai mellett bér-szolgáltatásokat is vállalunk.
Legfőbb szerviz-partnerünk a MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
 
TOVÁBBI TEVÉKENYSÉGEINK
-
területbejárás, műszaki felmérés
-
hangszigetelő falak beépítése  
-
területek bérbeadása
 
 
0036 (29) 564-085
www.ferrosped.hu
 
transport@ferrosped.hu
facebook.com/FerroSped2000Kft
 
/
/
Ferro-Sped 2000 Kft - Minden jog fenntartva